SEGRE

ESNOTICIA

Les infantes asseguren que els van oferir vacunar-se “i hi vam accedir”

La Zarzuela es desmarca de la decisió d'Elena i Cristina davant l'allau de crítiques

Les infantes Elena i Cristina es van vacunar a mitjans de febrer.

Les infantes Elena i Cristina es van vacunar a mitjans de febrer.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les infantes Elena i Cristina van admetre ahir que es van vacunar contra la Covid-19 als Emirats Àrabs Units quan van anar a visitar el seu pare, Joan Carles I. En el comunicat que la infanta Elena de Borbó va remetre a diversos mitjans després que es conegués que tant ella com la seua germana s’havien inoculat a Abu Dhabi la segona setmana de febrer, va explicar que ho van fer per poder obtenir un passaport sanitari que els permetés visitar el seu pare amb regularitat.

“Per tal de tenir un passaport sanitari que ens permetés fer-ho regularment, se’ns va oferir la possibilitat de vacunar-nos, i hi vam accedir. Si no fos per aquesta circumstància, hauríem accedit al torn de vacunació a Espanya quan ens hagués correspost”, va aclarir la germana gran de Felip VI, a qui ahir es va poder veure acudint al Palau de la Zarzuela amb el seu vehicle.

A més de les infantes, també s’han vacunat a Abu Dhabi el rei emèrit, que viu allà des de l’agost passat a causa de la polèmica pels seus presumptes negocis ocults a l’estranger, i l’exdirector del CNI Félix Sanz Roldán..

Al mig d’aquesta polèmica, la Casa Reial va afirmar que Felip VI “no és responsable dels actes de les seues germanes” i va remarcar que els reis Felip i Letícia i les seues filles es vacunaran contra la Covid-19 “quan els correspongui”.

Les infantes Elena i Cristina es van vacunar a mitjans de febrer.

Les infantes Elena i Cristina es van vacunar a mitjans de febrer.EUROPA PRESS

tracking