SEGRE

ATEMPTAT VIOLÈNCIA

Un atac terrorista a Suècia acaba amb vuit ferits

L'agressor va ferir les víctimes amb una arma blanca || Va resultar ferit per trets de la policia i és ingressat en un hospital

Policies inspeccionen el lloc en el qual es va produir l’atac terrorista, ahir, a Vetlanda.

Policies inspeccionen el lloc en el qual es va produir l’atac terrorista, ahir, a Vetlanda.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys vuit persones van resultar ahir ferides, alguna de les quals greu, en un atac a la localitat de Vetlanda, al sud de Suècia, que la policia qualifica de “terrorista”. L’agressor va ser ferit de bala durant la detenció i el van traslladar a un hospital.

Els fets van succeir cap a les tres de la tarda en aquest poble d’uns 13.000 habitants del sud del país. Va ser llavors quan un home d’uns vint anys va agredir amb una arma blanca diverses persones al centre del poble.

En un primer moment, l’incident va ser qualificat d’intent d’homicidi, encara que després va ser qualificat d'atac terrorista.

Segons els investigadors, l’individu hauria actuat sol. Els agents van obrir foc contra ell per reduir-lo. En un primer moment es va informar que havia mort, però després es va rectificar i es va revelar que estava ingressat en un hospital, sense que transcendissin més dades sobre aquest punt.

El ministre suec d’Interior, Mikael Damberg, va qualificar els fets d’“horribles”. “En aquests moments no està totalment clar què és el que ha succeït i quins són els motius”, va afegir. “Condemno aquesta terrible violència, penso en els ferits”, va apuntar el premier suec, Stefan Löfven.

tracking