SEGRE

CONGRESSOS MESURES ANTI-COVID

El Mobile exigirà un test negatiu per poder-hi accedir

Segons el pla de seguretat coordinat amb la Generalitat || Preveu uns 50.000 visitants entre el 28 de juny i l'1 de juliol

Diversos treballadors davant de l’entrada sud de la Fira Barcelona.

Diversos treballadors davant de l’entrada sud de la Fira Barcelona.EFE/ENRIC FONTCUBERTA/ARCHIVO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els assistents al Mobile World Congress (MWC) 2021 de Barcelona, que GSMA preveu que oscil·lin entre 45.000 i 50.000, hauran de portar un test ràpid negatiu vàlid per accedir al recinte i hauran de repetir-lo cada setanta-dos hores, per a la qual cosa seran avisats a través d’una aplicació mòbil.

Així s’extreu del pla de salut i seguretat per a l’MWC 2021, que tindrà lloc del 28 de juny a l’1 de juliol a Barcelona, en coordinació amb la conselleria d’Empresa i Coneixement i la Comissió Tècnica del Procicat, que pot variar en funció de l’evolució de la pandèmia, segons va explicar ahir la companyia. El pla de salut i seguretat, Committed Community, involucrarà tots els participants en l’esdeveniment i s’ha dissenyat amb un enfocament per nivells que permetrà “crear un entorn segur per a personal, treballadors, expositors, visitants, proveïdors, socis i comunitat local”, segons l’organització.

L’organització exigirà un test ràpid almenys cada 72 hores i proves de temperatura constants

Així doncs, l’esdeveniment requerirà un registre per a l’accés de manera que els participants es descarregaran l’aplicació mòbil expressament dissenyada per a aquesta edició My MWC, que s’activarà i permetrà l’entrada a l’esdeveniment una vegada completat el registre i les proves.

Abans de la seua sortida, s’exigirà als viatgers provinents d’algunes destinacions que mostrin un test Covid-19 negatiu per poder pujar a l’avió i viatjar a Catalunya, i tots els participants que arribin en tren o cotxe seran dirigits als centres de proves de MWC establerts per comprovar el seu estat de salut.

S’instal·laran múltiples centres de proves per donar suport a les proves ràpides, que seran realitzades per personal qualificat en col·laboració amb les autoritats sanitàries catalanes i durant l’estada al recinte també es faran controls de temperatura en tots els punts d’accés.

Les entrades i sortides s’han duplicat per garantir el distanciament social i permetre el flux de trànsit unidireccional a través del recinte i s’ha dissenyat un entorn sense contacte.

tracking