SEGRE

Retiren la semillibertat als presos independentistes de Lledoners

El jutge revoca el tercer grau

Els set presos de Lledoners van demanar l’amnistia al sortir en semillibertat el 28 de gener.

Els set presos de Lledoners van demanar l’amnistia al sortir en semillibertat el 28 de gener.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de vigilància penitencia ha revocat el tercer grau que la Generalitat va concedir el passat mes de gener a l’exvicepresident del Govern Oriol Junqueras, els exconsellers Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva i Joaquim Forn, i els Jordis, tal com sol·licitava la Fiscalia en el seu recurs.

Segons han informat fonts jurídiques, el titular del jutjat de vigilància penitenciària número 5 de Catalunya ha estimat els recursos del ministeri públic i ha retirat el règim de semillibertat als set presos de Lledoners, que al llarg del dia d’avui hauran de tornar a la presó per tornar al segon grau.

"Ens treuen el tercer grau. Ens ho acaben de comunicar. De nou ens tanquen a la presó. No ens faran callar ni renunciar a continuar treballant per construir un país independent, plenament lliure, democràtic i pròsper. Continuem sense defallir", ha afirmat Sànchez en un tuit.

Minuts abans, Romeva havia abandonat un debat organitzat per l’Institut Sobiranies en rebre una comunicació no oficial sobre que els retiren el règim de semillibertat: "Sabíem que en qualsevol moment podria arribar, sembla que ens ho comunicaran ara. Estic esperant que ens diguin alguna cosa. De moment és una comunicació no oficial però és possible que sigui imminent".

tracking