SEGRE

L'AEM necessita 20.000 € per a la fased'ascens i busca ajuda institucional

Partit d'entrenament de l'AEM per tancar la setmana

Partit d'entrenament de l'AEM per tancar la setmanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’AEM, Carles Sisteré, va confirmar a aquest diari que el club necessita uns 20.000 euros per poder cobrir les despeses que suposarà disputar la fase d’ascens a la màxima categoria del futbol femení espanyol.

“Hem demanat ajuda institucional [Paeria i Diputació] per veure si poden col·laborar a cobrir aquestes despeses que fonamentalment venen pels quatre desplaçaments que ha de fer l’equip, dos a Madrid, un a Santander i un altre a Oviedo”, va explicar Sisteré.

El president aemista es va mostrar molt feliç per la classificació històrica que va aconseguir l’equip després de vèncer per golejada en l’última jornada de la fase prèvia el Seagull (4-0) aquest diumenge passat.

“Sempre he cregut en aquest grup i que ho podia aconseguir, encara que era un objectiu ambiciós i complicat. Només n’hi ha prou amb veure els equips que s’han quedat fora de disputar la fase d’ascens com el Saragossa o els filials d’Athletic i Espanyol, que són tots molt més potents econòmicament. Realment han fet una gran feina les nostres jugadores”, va assenyalar Sisteré, que espera amb ganes el sorteig de la fase d’ascens que tindrà lloc aquesta mateixa setmana. La competició té previst començar el cap de setmana del 20 i 21 d’aquest mes.

Sorteig en breu                                                                                                                        El sorteig de la lligueta es farà aquesta setmana amb Madrid B, Atlètic B, Racing i Oviedo com a rivals

Val a recordar que en aquesta fase d’ascens, a més a més dels equips amb els quals ja s’ha enfrontat l’AEM i ja no hi ha de tornar a jugar perquè s’acumulen els punts de la primera fase (Alabès, Osasuna i Barça B), les jugadores de Roger Lamesa tindran com a nous rivals equips com el Madrid B, l’Atlètic de Madrid B, el Racing de Santander i l’Oviedo.

tracking