SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben morts una parella i una nena a trets i ganivetades

Imatge de la zona on es van trobar els cadàvers.

Imatge de la zona on es van trobar els cadàvers.EFE/JAVIER LÓPEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones, una parella d’uns quaranta-cinc anys i una nena de deu, van ser trobats ahir morts, amb ferides de bala i d’arma blanca pel cos, després de ser apagat un incendi en un habitatge a la localitat d’El Molar, al nord de la comunitat de Madrid.

La dona i la nena feia diverses hores que estaven mortes i s’investiga si es tracta d’un homicidi masclista. Els agents treballen amb la hipòtesi que l’home va matar la seua dona i la seua filla i es va treure la vida i que, per alguna raó, es va iniciar després un foc a la cuina.

Els cossos dels adults presentaven ferides de ganivet i de bala, mentre que el de la nena només tenia ferides d’arma blanca. Els bombers van trobar el foc molt localitzat en tres estances: en una cuina i dos dormitoris. Tanmateix, els cadàvers no es van trobar a les dependències afectades per les flames. En cas de confirmar-se la hipòtesi del crim masclista, aquest seria el quart registrat a la Comunitat de Madrid (i el cinquè a tot l’Estat) des de començaments d’any.

tracking