SEGRE

HABITATGE

Detingut un home per okupar el pis de dos ancians malalts de Covid

La Policia Nacional ha arrestat un home de 44 anys i nacionalitat colombiana per okupar el pis de dos ancians que s’havien mudat temporalment del lloc per passar el Covid-19 en un altre domicili familiar, ha confirmat a Europa Press una portaveu de la Pref

Desallotjament okupes de la Rambla Ferran de Lleida

Desallotjament okupes de la Rambla Ferran de LleidaAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha arrestat un home de 44 anys i nacionalitat colombiana per okupar el pis de dos ancians que s’havien mudat temporalment del lloc per passar el Covid-19 en un altre domicili familiar, ha confirmat a Europa Press una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els ancians, una parella de 83 i 84 anys, havien marxat del seu habitatge, situat al madrileny districte de Carabanchel, per recuperar-se del virus a la casa d’un dels seus fills a Fuenlabrada. Però quan la setmana passada van tornar al seu pis es van trobar el pany canviat recentment, per la qual cosa van trucar al 091.

Segons ha publicat el diari 'El Mundo’, quan van arribar els agents es va desprendre de la porta l’embellidor del pany a causa que la goma d’enganxar era encara molt recent. No van trobar ningú a l’interior però van comprovar que tots els armaris, calaixos i mobles eren els originals, però eren completament buits. S’havien emportat tota la roba, els electrodomèstics valuosos i les joies.

A més, al menjador van trobar un contracte de lloguer fals de l’habitatge sense firmar a nom de Fernando R.C. Als cubells d’escombraries del portal van trobar la roba, els quadres i altres estris sense valor del pis, per la qual cosa van deduir que els okupes els acabaven de tirar, per la qual cosa van esperar que tornessin al domicili.

Així va passar minuts després. Els agents van identificar un individu, el nom del qual era el mateix que constaven al contracte d’arrendament falsificat. Va ser detingut per un delicte de robatori amb força i violació de domicili.

El dia d’ahir, agents de la Unitat de Districte de Tetuan de la Policia Municipal de Madrid van detenir dos individus que s’havien ficat a l’habitatge d’una anciana hospitalitzada i li havien robat la televisió i una càmera.

tracking