SEGRE

11-M

Les víctimes i herois de l'11-M són recordats amb una corona de llorer el 17 aniversari de la tragèdia

Des d’aquest dijous es recorda a les 193 víctimes i als herois dels atemptats de l’11 de març de 2004

Imatges de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, juntament amb l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, i els representants de les associacions de víctimes

Les víctimes i herois de l'11-M són recordats amb una corona de llorer en Sol el 17 aniversari de la tragèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una corona de llorer a la Puerta del Sol, a la façana de la seu del Govern regional, recorda des d’aquest dijous les 193 víctimes i els herois dels atemptats de l’11 de març de 2004, quan es compleixen 17 anys de la tragèdia.

Fa avui 17 anys que deu de les tretze bombes col·locades per terroristes gihadistes van fer explotar a quatre trens de Rodalies de Madrid, a les estacions d’Atocha, Santa Eugenia, El Pozo i al costat del carrer Téllez.

Els encarregats de dipositar la corona sota la placa que homenatja les víctimes han estat la presidenta del Govern regional en funcions, Isabel Díaz Ayuso, i l’alcalde de la capital, José Luis Martínez-Almeida.

'A tots els que van saber complir amb el seu deure en l’auxili a les víctimes dels atemptats de l’11 de març de 2004 i a tots els ciutadans anònims que els van ajudar. Que el record de les víctimes i l’exemplar comportament del poble de Madrid romanguin sempre', resa el distintiu.

Alhora han sonat durant cinc minuts les campanes de la Reial Casa de Correus. L’acte ha tancat amb l’himne nacional.

A l’homenatge han acudit, entre d’altres, la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís; la portaveu de Más Madrid, Rita Maestre; el delegat del Govern, José Manuel Franco; el portaveu del PSOE a l’Ajuntament de Madrid, Pepu Hernández; el portaveu del Grup Municipal de Vox, Javier Ortega Smith, o el portaveu socialista en l’Assemblea, Ángel Gabilondo.

Serà a les 12 hores quan l’homenatge es traslladi al Bosc del Record del Parque del Retiro que cada any organitza l’Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT).

tracking