SEGRE

Àlex Márquez es fractura un dit del peu en una caiguda

Ahir, a la quarta jornada dels tests oficials de Qatar, al revolt 9 de Losail

Ahir, a la quarta jornada dels tests oficials de Qatar, al revolt 9 de Losail

Àlex Márquez es fractura un dit del peu en una caiguda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Márquez (LCR Honda Castrol) es va fer ahir una petita fractura de metatars després d’estavellar-se en la quarta jornada dels tests oficials de Qatar, i a última hora de la nit seguia ingressat en un hospital de Losail “per a controls obligatoris”, segons va explicar l’equip.

La jornada va estar marcada pel cop d’Àlex Márquez, la seua cinquena caiguda en el que va de tests. Un aparatós highside al revolt 9 que va obligar a l’aparició de les banderes roges i li va provocar una petita fractura al quart metatarsià del peu dret.

El de Cervera, que va acabar la sessió amb el dissetè millor temps, el va portar Iker Lecuona (Tech3 KTM Factory Racing), que el va recollir a la part posterior de la seua moto per dur-lo fins al box, i des d’allà es va dirigir a l’hospital per als controls obligatoris després de visitar –en primer lloc– el centre mèdic del circuit.

‘Highside’ L’Àlex va explicar que “ha estat un highside [volar pels aires], més que res per buscar on no hi havia més” i va recalcar que “en aquest revolt ja passo més ràpid que els altres pilots d’Honda i he volgut buscar una mica més perquè em sentia molt còmode”. Sobre les opcions de sortir avui a pista va assenyalar que “si puc i si hi ha condicions bones, perquè es preveu un dia amb molt aire i tempesta de sorra...

Si pot servir per a alguna cosa intentaré que el metge em doni l’apte i sortir”, va apuntar. Per la seua part, Maverick Viñales va liderar el triplet de Yamaha als tests de MotoGP que es desenvolupen al circuit de Losail.

L’equip Yamaha va manar al traçat emiratí després del triomf de Jack Miller (Ducati Lenovo Team) un dia abans. El constructor japonès va situar Viñales a la primera plaça, seguit de Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) i Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP).

Per la seua part, Valentino Rossi va confirmar les seues millors sensacions amb el nou material per col·locar-se al Top 10 amb el vuitè millor registre després de marcar la seua millor volta fins a la data. El Doctor, que estrena equip aquest any, va dir sentir-se com “un pilot de veritat”, en declaracions que recollia MotoGP.com.

tracking