SEGRE

Troben el cos d'una dona que portava morta 12 anys després de no anar a vacunar-se

Un forense de la Policía de Escocia

Un forense de la Policía de EscociaJeff J Mitchell / Getty

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La troballa del cos sense vida d'una anciana de 80 anys que portaria morta uns 12 anys ha deixat descol·locat tot el veïnat de la localitat de Cove, a prop de la ciutat escocesa d'Aberdeen. Ningú no sabia que hi havia un cadàver en aquesta casa que habita des de fa anys un "entranyable" home gran, el seu marit.

La dona, anomenada Christina Malley, va ser trobada el 25 de febrer encara que no va ser fins a la setmana passada els mitjans locals han reportat sobre això. Dues infermeres van anar al seu domicili després que la víctima s'absentés de la seua cita en el centre sanitari per vacunar-se contra la Covid-19.

Restes dins de la casa

El marit els va obrir la porta i els va dir que la seua esposa era a l’estranger, però les treballadores sanitàries van veure una cosa sospitosa i, després d’allunyar-se de la casa, van alertar la policia. Els agents van trobar després les restes de la dona, que de ser viva tindria uns 80 anys. Es creu que podria fer uns 12 anys que està morta fins, segons informen mitjans locals.

La policia ha obert una investigació per aclarir els fets d’un cas que defineixen com a|com "inexplicable".

Els testimonis de veïns recollits per Daily Record revelen les misterioses circumstàncies del succés. Tots havien vist alguna vegada l'home, però mai a la dona, de fet ni tan sols sabien que tenia una esposa.

"Fa 22 anys que visc en aquesta zona i mai no he sabut que tingués esposa o parella, només l'he vist a ell. És molt trist", diu un dels veïns al mitjà local. "És absolutament esquinçador. Conec al senyor, el saludo quan el veig, és un home realment entranyable", es lamentava un altre testimoni.

tracking