SEGRE

ECONOMIA RÀNQUING

Bezos, Musk i Arnault lideren la llista de rics de 'Forbes' i Ortega cau a onzè

Jeff Bezos deixarà la presidència d’Amazon a finals d’any.

Jeff Bezos deixarà la presidència d’Amazon a finals d’any.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fundador d’Amazon, Jeff Bezos, encapçala per quart any consecutiu la llista de les persones més riques del món de la revista Forbes, seguit pel fundador de Tesla, Elon Musk, que salta 29 llocs, i del màxim executiu del conglomerat de luxe LVMH, Bernard Arnault. Amacio Ortega cau a l’onzena posició.

El rànquing destaca l’“explosió” de persones amb un patrimoni superior a mil milions de dòlars malgrat el devastador impacte de la pandèmia a tot el món: són 2.755 –660 més que l’any passat–, la majoria nord-americans i xinesos.

Al primer lloc de la llista continua Bezos, de 57 anys, que ha amassat una fortuna de 177.000 milions de dòlars gràcies a Amazon. Li trepitja els talons Musk, de 49 anys, que ha multiplicat la seua fortuna per sis durant l’any de pandèmia, fins als 151.000 milions.

El francès Bernard Arnault, que encapçala un imperi familiar d’unes setanta marques incloent Louis Vuitton i Sephora, és la tercera persona més rica del món amb 150.000 milions. Els segueixen Bill Gates, fundador de Microsoft, i Mark Zuckerberg, de Facebook. Malgrat augmentar la seua fortuna en gairebé 20.000 milions de dòlars l’últim any fins a assolir els 77.000, el fundador d’Inditex cau a l’onzena posició.

tracking