SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut per conduir begut i atropellar dos dones

L'arrestat comptava amb antecedents

Imatge del vehicle que va atropellar les dones divendres.

Imatge del vehicle que va atropellar les dones divendres.MOSSOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar divendres un home de 40 anys per presumptament conduir begut i atropellar dos dones a Bellvei, segons va comunicar ahir la policia catalana.

Els fets van tenir lloc entorn de les 18 hores, quan els Mossos es van desplaçar fins al camí del Castell de la Muga del municipi, on s’havia produït un atropellament, i van localitzar dos víctimes i el conductor autor del succés, que presentava símptomes evidents d’anar sota els efectes d’alguna substància. El cotxe va sortir de la via, va impactar contra un grup de persones “que caminaven correctament pel costat de la carretera” i va atropellar dos dones. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc per traslladar les dos víctimes, amb pronòstic greu, fins a l’hospital.

L’autor de l’atropellament va donar un resultat de 0,60 mg/l a la prova d’alcoholèmia i positiu en cocaïna a la prova de drogues, i va quedar detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i per les lesions per imprudència greu. El detingut, al qual li constava un antecedent per conduir begut, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking