SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

En direcció contrària per l'AP-7 i amb un mort com a acompanyant

Era una parella suïssa que feia un últim viatge junts abans que morís el més gran dels dos, de 88 anys i en estat terminal || Un control gal els va fer girar

Els Mossos van interceptar el vehicle després que tingués un accident de trànsit a Jafre.

Els Mossos van interceptar el vehicle després que tingués un accident de trànsit a Jafre.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar ahir al terme municipal de Jafre, al Baix Empordà, un home que havia circulat en direcció contrària per l’AP-7 amb un cadàver al seient del copilot. L’home va acabar tenint un accident de trànsit i va ser arrestat pels agents.

Els fets van tenir lloc ahir poc abans del migdia, quan un vehicle que circulava en direcció nord per l’AP-7 va fer un canvi de sentit en plena via a prop de la frontera francesa. Des d’allà i fins la sortida 5, que és la que es dirigeix a l’Escala, va conduir en direcció contrària.

Després, va sortir de l’autopista i es va posar a circular per carreteres secundàries. A l’altura de Jafre, va tenir una sortida de via, de manera que van aprofitar per arrestar-lo les patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’havien desplegat per interceptar-lo.

La sorpresa dels agents va ser majúscula quan, al seient del copilot, van trobar el cadàver d’un home tapat amb una manta.

Pel que sembla, el detingut, de 66 anys, i el mort, de 88 anys, eren parella, tots dos de nacionalitat suïssa. Estaven fent un últim viatge junts abans que morís el més gran dels dos, que es trobava en estat terminal. Tanmateix, va morir en plena fuga i el cònjuge supervivent va decidir emprendre la tornada a Suïssa, que es va veure frustrada per un control de les forces de seguretat gal·les a la frontera catalana.

En paral·lel, una dona de ternta anys va morir i un home de trenta-cinc va resultar ferit en un atropellament que es va registrar a última hora de dimecres a la localitat de Moguer, a Huelva. També un jove de divuit anys va morir i un altre de disset va quedar ferit després de col·lidir la moto en la qual viatjaven amb un cotxe a l’avinguda Costa Blanca d’Alacant. L’accident va tenir lloc dimecres a la tarda. Igualment, en un camí de Jaén, ahir a la matinada va morir un jove de vint-i-sis anys després de tenir una sortida de via amb el vehicle.

D’altra banda, un jove de vint-i-dos anys va perdre la vida ahir dijous a la matinada quan es va llançar a la ria de Bilbao al ser sorprès per agents de l’Ertzaintza mentre forçava un vehicle que estava estacionat al barri de San Ignacio.

tracking