SEGRE

Rocío Carrasco entra en directe i paralitza la sèrie documental per presentar-se a plató

Durant l'emissió del capítol 7 de la sèrie documental, Carrasco va anunciar via telefònica que serà al plató la setmana vinent.

Rocío Carrasco

Rocío Carrasco entra en directe i paralitza la sèrie documental per presentar-se a plató

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant el dia d'ahir la presentadora Carlota Corredera havia anunciat que hi hauria una “bomba” sobre la sèrie documental de Rocío Carrasco. La filla de la Jurado, va entrar en directe per anunciar una aturada en l'emissió, per presentar-se la pròxima setmana a respondre les preguntes que han sorgit després del seu testimoni.

"Arribat aquest punt és el moment de fer una aturada en l'emissió", explicava Rocío Carrasco per telèfon abans de començar el setè capítol del documental. Considerava que arribats a l'equador era el moment de respondre als dubtes que la gent podria tenir.

La protagonista del documental comunicava que no es realitzarà la setmana que ve l'emissió del capítol 8, sinó que acudirà ella mateixa a plató. "Sé que durant les emissions d'aquestes setmanes ha estat molta informació que tots heu hagut de digerir, que veure i assimilar. No és fàcil contar una vida de 20 anys en unes poques setmanes", explicava Rocío Carrasco.

A més d'agrair als col·laboradors reiterades vegades, anunciava la "bomba" que havia explicat la presentadora Carlota Corredera. "Ha arribat el moment de fer aquesta aturada, aleshores m'agradaria el dimecres que ve, estar en directe amb vosaltres, per fer precisament, resoldre tots els dubtes", finalitzava la protagonista Rocío abans de donar pas al setè capítol.

tracking