SEGRE

LLEIDA Y COMARCAS

Més de 1.200 desallotjats en cinc festes i botellons a Barcelona

Desmantellen una celebració a Sant Feliu de Llobregat i un dels assistents cau per un barranc al fugir || Més de 400 universitaris sancionats a Madrid

Els Bombers van rescatar un jove que va fugir al veure els Mossos i va caure per un barranc a Sant Feliu.

Els Bombers van rescatar un jove que va fugir al veure els Mossos i va caure per un barranc a Sant Feliu.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes il·legals no cessen malgrat les prohibicions per frenar la pandèmia, amb centenars de desallotjats pels cossos policials durant el cap de setmana en celebracions que incomplien les mesures anti-Covid. A Barcelona, la Guàrdia Urbana va desallotjar 1.199 persones que participaven en botellons al carrer i en cinc festes il·legals.

D’aquestes, van dissoldre cinc festes il·legals en establiments de la capital catalana, en les quals van identificar 569 persones. A més, va prendre acta de 630 persones que participaven en botellons als voltants del MACBA, la rambla del Born i el parc de les Tres Xemeneies, tres llocs que s’han convertit en habituals en les últimes setmanes per la concentració de persones.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van denunciar una trentena de persones per una celebració en un descampat a Sant Feliu de Llobregat, al Baix Llobregat. L’avís es va rebre a les 23.40 hores de dissabte, en el qual s’alertava d’un nombrós grup de gent que consumia begudes alcohòliques i escoltava música en una zona aïllada del municipi.

Els agents es van personar en aquesta zona boscosa i un dels assistents va fugir al veure la presència policial fins que va caure per un barranc. Els Bombers van aconseguir localitzar-lo després que la seua mare avisés que el jove li havia trucat per dir-li que havia caigut i no sabia on era.

El SEM va traslladar el jove amb ferides lleus a l’Hospital Moisès Broggi, de Sant Joan Despí. En total, els Mossos van denunciar per aquesta celebració 23 persones per incomplir les mesures sanitàries imposades per la Covid-19 i unes altres sis per tinença de drogues.

A Ciempozuelos, on s’està investigant l’amo de la finca i el promotor de la festa amb universitaris

Així mateix, la Guàrdia Civil va desallotjar divendres a la nit a Ciempozuelos (Madrid) 401 estudiants que participaven en una macrofesta universitària en una finca situada a la M-307. Els 401 joves es trobaven a l’interior de la finca sense respectar cap mena de mesura de seguretat relativa a la normativa de la Covid-19. Quan les patrulles de seguretat ciutadana van arribar al lloc, van observar vuit autobusos i van confirmar amb els conductors que havien traslladat tots els universitaris des de Madrid capital.

El promotor de la festa, que està sent investigat juntament amb el propietari de la finca, havia contractat cambrers que estaven servint a les barres. Els joves havien pagat quaranta euros per entrar-hi.

Els Bombers van rescatar un jove que va fugir al veure els Mossos i va caure per un barranc a Sant Feliu.

Els Bombers van rescatar un jove que va fugir al veure els Mossos i va caure per un barranc a Sant Feliu.BOMBERS

tracking