SEGRE

Ayuso dobla els seus resultats i només necessita l'abstenció de Vox per formar govern

Ayuso dobla els seus resultats i només necessita l'abstenció de Vox per formar govern

Ayuso dobla els seus resultats i només necessita l'abstenció de Vox per formar governACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta madrilenya i candidata a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso, ha celebrat aquest dimecres la seua victòria en les eleccions madrilenyes al costat del líder del PP, Pablo Casado, amb qui ha reivindicat el seu triomf com una "moció de censura al sanchisme". "El sanchisme no entra a Madrid", ha proclamat Ayuso.

"Aquesta manera de governar amb opulència i hipocresia de La Moncloa té els seus dies comptats, ja està bé", ha exclamat Ayuso des del balcó de la seu del PP al carrer de Gènova, on ha sortit acompanyada per Casado i altres dirigents del partit.

"Madrid ha fet una moció de censura democràtica al sanchisme, als seus pactes amb Bildu, amb independentistes, al Govern amb Podem, Madrid és el quilòmetre zero del canvi a Espanya", ha proclamat per la seua part el president del PP, després d’assenyalar que ha guanyat "la llibertat".

Els seguidors del PP han festejat a Gènova un èxit contundent, on, al 76,44 % escrutat, Ayuso dobla els seus resultats de 30 a 64 escons i en solitari s’imposa a la suma de PSOE (25), Más Madrid (24) i Unides Podemos (10), per la qual cosa només necessita l’abstenció de Vox per formar Govern.

tracking