SEGRE

DESAPARICIÓ TENERIFE

Es compleixen set dies de la desaparició de les dos nenes i el seu pare a Tenerife

Anna i Oliva, d'un i sis anys, havien d'haver tornat amb la seva mare després d'haver passat uns dies amb el pare

Efectius policials buscant a Tenerife el pare i les nenes.

Efectius policials buscant a Tenerife el pare i les nenes.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest dimarts a la nit es compliran set dies de la desaparició d’Anna i Oliva, d’un i sis anys, amb seu pare, Tomás Gimeno, a Tenerife després que ell mateix havia d’haver entregat les menors a la seua mare, de qui està separat, dimarts passat, 27 d’abril, però no va arribar a fer-ho.

Una trucada de Gimeno a la mare de les petites la va alertar, ja que la va avisar que no tornaria a veure a les seues filles ni a ell, la qual cosa la va portar a denunciar el cas davant de la Guardia Civil, que des d’aquell moment treballa per trobar pistes que li portin al parador de les menors, així com del pare, tenint obertes diverses hipòtesis en una investigació declarada secreta.

Així, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Güímar (Tenerife) ha incoat diligències prèvies sobre el pare de les menors per la presumpta comissió d’un delicte de segrest, així com durant el cap de setmana passat va dictar una ordre internacional de recerca.

Des que la mare va denunciar els fets, la Guardia Civil ha liderat un dispositiu que rastreja per terra, mar i aire no només la zona que inclou des de la Punta d’Anaga fins el Puertito de Güimar, sinó també la zona sud-est i oest de l’illa després de trobar en les primeres hores de la desaparició el vaixell de Tomás, a la deriva i buit, davant la costa de Güimar.

El dispositiu està format pel servei aeri i marítim de la Guàrdia Civil, el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) i la Unitat Orgànica de Policia Judicial, que és al capdavant de la investigació, a més d’agents de la Unidad Central Operativa (UCO) de Madrid. Així mateix tenen el suport de Salvament Marítim i de l’helicòpter del 112 de les Canàries.

MISSATGE D’ESPERANÇA

Dissabte passat, Beatriz, mare de les menors, va voler llançar un missatge d’esperança: "Vull que enviÏn molta llum i amor a les nenes, que estic segura que estan bé. Que no mirin les notícies alimentant la mala energia, que tothom pensi que les nenes són una bonica llum que estan protegides i que quan menys ho esperem seran jugant i corrent felices¡s", dictava el missatge publicat per COPE Canaries, recollit per Europa Press.

tracking