SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Judici per l'assalt mortal a la casa d'un empresari

Però no hi ha acusats de la seua mort

Un dels acusats pel robatori, ahir, a l’Audiència de Girona.

Un dels acusats pel robatori, ahir, a l’Audiència de Girona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Girona va iniciar ahir el judici per robatori contra dos acusats de participar en l’assalt a l’habitatge de l’empresari Jordi Comas, a Platja d’Aro, el 18 de novembre del 2012. Aquest succés va acabar amb la mort de Comas, que tenia negocis hotelers. La víctima va ser colpejada i va morir per asfíxia, però no s’ha pogut determinar durant la investigació qui va ser l’autor material del crim, per la qual cosa quedarà impune. Un altre dels investigats es troba en parador desconegut i no s’asseurà al banc dels acusats.

Les sessions van començar amb la declaració de l’esposa de Comas, que va explicar que es trobava a la cuina quan va sentir que el seu marit llançava un so com d’ofegament. Quan es va desplaçar al lloc en el qual es trobaven, ja va veure tres assaltants que se li van tirar a sobre. La viuda va afirmar que els lladres tenien informació prèvia i va assegurar que van actuar amb molta violència.

Malgrat que el crim es va produir a finals del 2012, no va ser fins al maig del 2016 quan els Mossos d’Esquadra van trobar els suposats autors. En l’operatiu van detenir setze persones, però tretze van ser exonerades.

tracking