SEGRE

CATALUNYA

La CUP cita a Junts i ERC a "deixar els interessos partidistes" i assolir un pacte de mínims

La CUP cita a Junts i ERC a "deixar els interessos partidistes" i assolir un pacte de mínims

El diputat Pau Juvillà

La CUP diu que podria entrar en el Govern si hi ha un acord 'prou profund'SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat de la CUP en el Parlament Xavier Pellicer ha apressat a Junts i ERC a "deixar de banda els interessos partidistes" i ha citat als de Carles Puigdemont a sumar-se al pacte de mínims que republicans i 'cupaires' van tancar el mes de març passat, i que assegura que des de la CUP mantenen vigent.

Ho ha dit aquest dissabte en declaracions a Europa Press després que el vicepresident de la Generalitat en funcions i candidat d’ERC a la Presidència, Pere Aragonès, hagi proposat un Govern d’ERC en minoria davant de la impossibilitat d’assolir un acord amb Junts i per evitar així una repetició electoral.

Per a Pellicer, "el vodevil que estan protagonitzant ERC i Junts és un espectacle lamentable que s’atansa massa al precipici" de la convocatòria automàtica d’eleccions si el Parlament no aconsegueix investir Aragonès president de la Generalitat abans del proper 26 de maig.

Davant d’aquest escenari, els ha demanat abandonar la "dinàmica de partits" per poder formar el nou Govern i avançar així a la sortida de la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia del Covid-19.

Ha cridat a ambdues forces a "posar una vegada per sempre els interessos del país i fer valer el resultat de les últimes eleccions del 14 de febrer, una oportunitat per a la conquesta dels drets socials i nacionals en la pròxima legislatura."

tracking