SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detinguts els set presumptes autors d'un homicidi a Flix l'estiu passat

Escorcoll de l’habitatge d’un dels implicats en el crim.

Escorcoll de l’habitatge d’un dels implicats en el crim.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut els set presumptes autors de la mort d’un home l’agost de l’any passat en una masia de Flix. L’operatiu també ha permès desarticular un grup criminal dedicat al cultiu i al tràfic de marihuana. Així doncs, l’operació s’ha saldat amb l’arrest de quinze persones, totes vinculades al tràfic de drogues, de les quals set “estarien implicades” en la mort d’una persona que custodiava una plantació que volien robar.

Segons van informar els Mossos ahir en un comunicat, després de trobar el cadàver d’un home amb signes de violència als voltants d’una plantació clandestina de marihuana al terme de Flix, es va obrir una investigació que tenia com a principal hipòtesi un intent de robatori de la droga que s’estava conreant al lloc.

Fruit de les indagacions, van identificar els presumptes responsables de l’homicidi, que van ser detinguts en un primer operatiu policial entre el novembre i el desembre. Sis van ingressar en presó provisional i l’altre va quedar en llibertat amb mesures cautelars. En aquell moment també van escorcollar cinc habitatges, i van intervenir diferents tipus de drogues i material per al cultiu i distribució. Al final també van detenir vuit narcos més relacionats amb l’organització.

tracking