SEGRE

INVESTIGACIÓ

Els Bombers suspenen l'operatiu de recerca subaquàtica del nen desaparegut a l'Ebre

Encara segueixen les tasques de recerca per la riba del riu i a peu fins que fosquegi

Els Bombers suspenen l'operatiu de recerca subaquàtica del nen desaparegut a l'Ebre

Els Bombers suspenen l'operatiu de recerca subaquàtica del nen desaparegut a l'EbreEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La unitat de busseig dels Bombers de Saragossa ha suspès, per les fortes tempestes caigudes a la ciutat aquest diumenge al voltant de les 18.30 hores, l’operatiu de recerca subaquàtic del nen de tretze anys que aquest dissabte ha desaparegut al riu Ebre mentre es banyava.

Aquesta decisió s’ha pres pel risc de descàrrega elèctrica sobre els bussejadors i per l’augment del corrent que ha enterbolit l’aigua, impedint la visibilitat a l’interior del riu, han informat fonts de l’Ajuntament de Saragossa.

Els bombers han rastrejat durant aquestes dues jornades el tram on un pescador, que va donar la veu d’alarma, ho va veure per última vegada, a l’altura de l’embarcador de l’Expo, al meandre de Ranillas.

Fins que fosquegi, els efectius centraran les seves tasques de recerca a les vores del riu, una cosa que faran amb barca i a peu durant aproximadament tres hores. A més, continuaran també buscant als 90 arxius d’imatges capturats per la unitat de drons que, a una altura d’entre 70 i 90 metres, ha sobrevolat la zona, des de l’embarcador al pont de La Almozara, fins que la situació meteorològica ho ha permès.

Els bombers donen per conclosos els operatius de recerca subaquàtica en el tram del riu on ha desaparegut aquest jove, de nom Karim, que en el moment de l’enfonsament portava una samarreta fúcsia del seu equip de futbol.

A partir de dilluns, la recerca, que començarà entorn de les 8.30 hores, se centrarà en el següent tram, d’aproximadament uns cent metres, en direcció a la passarel·la del Voluntariat.

tracking