SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dia negre a Catalunya amb dos assassinats masclistes

Una dona mor tirotejada a Tarragona i una altra, apunyalada a Barcelona || Els agressors, les seues parelles, es van treure la vida

Desplegament de mossos davant la casa de l’assassinat a Corbera.

Desplegament de mossos davant la casa de l’assassinat a Corbera.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos dones han estat trobades mortes, presumptament en mans de les seues parelles, en menys de vint-i-quatre hores a Catalunya. Dilluns a la nit els Mossos d’Esquadra van trobar el cadàver d’una dona de 52 anys i d’origen colombià que presumptament havia estat assassinada a trets per la seua parella, un home de 56 anys i d’origen espanyol en un habitatge a la localitat tarragonina de Creixell.

El cos sense vida de l’home, que s’hauria suïcidat d’un tret al cap amb la mateixa arma, va ser trobat al mateix domicili. La veu d’alarma la va donar des de l’estranger un familiar de la dona, que va denunciar a la policia que feia temps que no en sabien res.

Segons van informar fonts de la investigació, la víctima va ser trobada sobre el llit d’una habitació amb dos impactes de bala al pit, i el suposat agressor, en una altra estança amb un tret al cap. La principal hipòtesi que estudien els investigadors és que l’home va acabar amb la vida de la dona i posteriorment es va suïcidar.

Entre la parella, que no convivia, no hi havia denúncies prèvies per maltractaments..

Ahir a la tarda, els Mossos van trobar morta a ganivetades una dona, de 42 anys i d’origen brasiler, a l’interior d’un habitatge a la localitat barcelonina de Corbera del Llobregat. La víctima hauria estat assassinada, presumptament, pel seu marit, de 50 anys i nacionalitat espanyola, que es va penjar al mateix domicili. El fill de la parella, menor d’edat, va ser el que va trobar els cossos i el que va donar l’avís a la policia. En aquest cas tampoc hi havia denúncies prèvies per violència de gènere.

Dilluns un home va ser detingut per escanyar l’exparella, embarassada, i el seu fill de set anys

En cas de confirmar-se que els dos casos són dos homicidis masclistes, la xifra de víctimes d’aquesta xacra ascendiria a quatre a Catalunya en el que va d’aquest any. Aquests crims es coneixen tot just l’endemà que un home escanyés fins a la mort a la seua exparella, embarassada, i el seu fill de 7 anys a Sa Pobla (Mallorca).

Desplegament de mossos davant la casa de l’assassinat a Corbera.

Desplegament de mossos davant la casa de l’assassinat a Corbera.ACN

tracking