SEGRE

Successos

Detingut un home per matar la seva parella a Porqueres

L'home es va presentar cap a les 22.00 hores d'aquest dimecres a la comissaria de Banyoles i va manifestar que havia matat la dona a ganivetades

Vehicle dels Mossos d’Esquadra que va traslladar la dona als jutjats de Girona, ahir.

Vehicle dels Mossos d’Esquadra que va traslladar la dona als jutjats de Girona, ahir.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Porqueres per matar la seva parella. L'home es va presentar cap a les 22.00 hores d'aquest dimecres a la comissaria de Banyoles i va manifestar que havia matat la dona a ganivetades.

Els mossos es van adreçar al domicili amb efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i van certificar la mort de la dona. El cos presentava signes de violència. Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. El detingut és de nacionalitat espanyola i té antecedents.

L'home es va presentar cap a les deu de la nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Banyoles i va confessar que havia matat la parella. Quan els agents es van dirigir al domicili situat al carrer Canigó de Porqueres, van trobar la víctima amb signes evidents de violència. Els efectius del SEM ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona s'ha fet càrrec del cas. Fins al lloc s'hi va traslladar la comitiva judicial per fer l'aixecament de cadàver i la policia científica va recopilar proves i indicis del domicili.

Segons fonts consultades per l'ACN, els investigadors situen l'hora del crim hores abans que el detingut s'entregués. La dona va rebre múltiples ganivetades. El cos de la víctima el van traslladar a l'Institut de Medicina Legal de Girona on els forenses li faran l'autòpsia.

L'arrestat és de nacionalitat espanyola, té 44 anys i té antecedents però, segons fonts properes a la investigació, les detencions anteriors no són per violència de gènere. El detingut està en dependències policials pendent de passar a disposició del jutjat d'instrucció 1 de Girona, que és el que està de guàrdia.

tracking