SEGRE

ACCIDENT

Troben el cadàver del noi de quinze anys desaparegut al riu Ebre, a Miravet

El cos ha aparegut a 250 metres del punt on se l'havia vist l'últim cop

Busquen un jove desaparegut que ha caigut al riu Ebre a Miravet

Busquen un jove desaparegut que ha caigut al riu Ebre a MiravetACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Submarinistes dels bombers han localitzat el cadàver del noi de quinze anys i veí de Sabadell que havia desaparegut aquest dijous al migdia al riu Ebre Miravet després d'haver entrat a l'aigua per banyar-se.

El cos ha aparegut a una distància de 250 metres del punt on se l'havia vist l'últim cop, cap a la una del migdia. Els bombers treballen per treure'l del fons del riu.

Juntament amb diversos companys, alumnes de l'Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell que participaven en una sortida a la Ribera d'Ebre, havia entrat a l'aigua sense armilla salvavides després de finalitzar una excursió amb caiacs pel riu. Cap a la una del migdia, un d'ells ha alertat de que el jove s'havia submergit i no havia tornat a sortir.

Els Mossos es faran càrrec del cadàver per efectuar les corresponents tasques de peritatge i identificació. La troballa ha tingut lloc cinc minuts abans de les cinc de la tarda, pràcticament quatre hores després que s'iniciés la recerca. L'operatiu ha mobilitzat dotacions de bombers -amb un helicòpters, unes sis embarcacions, GRAE subaquàtic, unitat canina, comandament-, tretze dels Mossos -també amb un altre helicòpter i submarinistes-, Guàrdia Civil, així com efectius del SEM i Creu Roja.

El jove formava part d'un grup d'estudiants, d'entre catorze i quinze anys, de l'Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell que aquesta setmana feien una estada a la Ribera d'Ebre. Van arribar dimarts i la tornada estava programada per aquest divendres.

L'activitat amb caiac d'aquest dijous es feia en grups, tant al matí com a la tarda.Un cop havia ja finalitzat l'excursió amb caiac des de la població veïna de Benissanet, la víctima i diversos companys han deixat les embarcacions, els rems i les armilles salvavides per banyar-se al riu, just davant la platja de l'Arenal.

Quan un dels companys ha donat l'alerta, els treballadors de l'empresa de lloguer de les piragües s'han tirat a l'aigua per buscar-lo, sense èxit.Segons ha apuntat l'alcalde de Miravet, Antoni Llambrich el lloc on ha desaparegut pot resultar perillós pels corrents i remolins que es generen pocs metres aigües avall, malgrat l'actual baix cabal de 155 metres per segon. El consistori ha habilitat una sala annexa a l'edifici a la casa de la vil·la on els companys i professors del noi desaparegut són estan atesos per psicòlegs del SEM.

Troben el cadàver del noi de quinze anys desaparegut al riu Ebre, a Miravet

Troben el cadàver del noi de quinze anys desaparegut al riu Ebre, a MiravetACN

tracking