SEGRE

ACCIDENT TRÀNSIT

Mor una agent dels Mossos en un accident causat per un conductor ebri a Abrera

El conductor es va donar a la fuga

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una agent dels Mossos d’Esquadra de 43 anys ha mort aquest divendres a la nit en un accident de trànsit presumptament causat per un conductor ebri i sense carnet en el quilòmetre 6 de la BV-1201 a Abrera (Barcelona).

Els Mossos d’Esquadra van detenir hores després al conductor, que presumptament es va escapar del lloc dels fets després de l’accident, han informat en un tuit recollit per Europa Press.

La policia catalana ha lamentat la mort de la mossa, que pertanyia a la divisió Arro i conduïa cap a casa seua després d’acabar de treballar, i ha traslladat una "forta abraçada" a la seua família, amics i companys.

Els Mossos van rebre l’avís a les 23.03 hores i van enviar quatre patrulles fins el lloc dels fets, fins on també es van traslladar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i vuit unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Una altra persona va resultar ferida menys greu en l’accident, i va ser traslladada a l’Hospital de Bellvitge de L’Hospitalet (Barcelona). Amb aquesta víctima, són 45 les persones mortes en accidents de trànsit a les carreteres catalanes des de començament d’any.

tracking