SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Perd la vida en un incendi poc abans de ser desnonada

A la Corunya, i investiguen si el fill va calar foc al pis || Auxilien una dependent el cuidador de la qual va morir al seu costat

La Guàrdia Civil a l’entrar a l’habitatge que es va incendiar a Galícia.

La Guàrdia Civil a l’entrar a l’habitatge que es va incendiar a Galícia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de seixanta anys, que estava a punt de ser desnonada, va ser ahir trobada morta al seu domicili de Sigüero, a la Corunya, després de declarar-se un incendi a l’interior. La Guàrdia Civil investiga si el fill de la víctima, de trenta-nou anys i que va resultar ferit de gravetat, va calar foc a la casa de manera intencionada.

Els fets van tenir lloc cap a les onze del matí, una hora abans del desallotjament, quan un particular va trucar per informar que de la finestra d’un pis en el qual hi podia haver dues persones estava sortint molt fum. Quan els bombers van aconseguir accedir a l’habitatge, que tenia la porta barrada, van trobar l’home ferit greu i el cadàver de la mare, que estava calcinat.

La principal hipòtesi amb la qual treballen els investigadors és que l’home, que va ser traslladat a l’hospital custodiat per agents per un possible cas d’homicidi, va ser el que va iniciar el foc a causa que anaven a ser desnonats de l’habitatge per ordre judicial.

D’altra banda, els bombers van auxiliar a València una dona d’avançada edat i dependent que es trobava estirada al llit del seu domicili amb el cadàver del seu company i cuidador als peus. L’avís el va donar un veí, que va manifestar que feia diversos dies que escoltava una ràdio a alt volum i que havia sentit una dona cridant demanant socors.

tracking