SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home mata presumptament la seua dona i se suïcida a Pozuelo

En cas de confirmar-se, seria la víctima de violència masclista número 17 enguany

Imatge d’una manifestació amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

Imatge d’una manifestació amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista.EFE/ÁNGEL MEDINA G./ARCHIVO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional investiga la troballa ahir de dos cadàvers en una casa d’una urbanització a Pozuelo de Alarcón (Madrid), en el que les primeres hipòtesis apuntaven que després d’una discussió l’home hauria disparat amb una arma llarga a la seua parella i posteriorment s’hauria tret la vida. Va ser un vigilant de seguretat de la urbanització el que va alertar, al voltant de les 14.30 hores, la Sala 091 dels sorolls a l’habitatge, ubicat al carrer Corzo, a prop de la Casa de Campo, segons van informar fonts de la investigació.

Quan van accedir a l’habitatge, els policies van localitzar els cossos sense vida d’un home, espanyol de 66 anys, i d’una dona, britànica de 59, amb sengles trets al cap i al pit, segons fonts policials.

Fins al lloc es van desplaçar agents de seguretat ciutadana que van comprovar els fets i el Grup de Delictes Violents de Policia Científica amb agents del Grup d’Homicidis que investiguen els fets. Els agents van localitzar els cossos sense vida del matrimoni amb sengles trets al cap i al pit. L’arma amb la qual presumptament es van efectuar els trets era al costat del cadàver de l’home, segons van informar fonts policials.

En cas de confirmar-se com un assassinat masclista, la víctima de Pozuelo seria la número 17 des de començament d’any i la novena des del 9 de maig, quan es va aixecar l’estat d’alarma.

Encara no s’ha confirmat com a crim masclista l’assassinat d’una jove de vint-i-un anys a mans presumptament de la seua parella, un home de vint-i-sis, dijous en un hotel de platja d’en Bossa a Eivissa.

tracking