SEGRE

INVESTIGACIÓ SUCCESSOS

Els objectes del mar pertanyen al pare d'Anna i Olivia

Les nenes de Tenerife desaparegudes

La dos nenes que van desaparèixer a finals d’abril a Tenerife.

La dos nenes que van desaparèixer a finals d’abril a Tenerife.TWITTER/@ANNAYOLIVIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els objectes trobats dilluns pel vaixell oceanogràfic que rastreja la costa de Tenerife a la recerca d’Anna i Olivia, les nenes d’un i sis anys que van desaparèixer el passat 27 d’abril al costat del seu pare en aquesta ciutat canària, pertanyen al progenitor de les menors, Tomás Gimeno.

Es tracta d’una funda nòrdica i una botella d’oxigen que van ser localitzades per un robot submarí a 1.000 metres de profunditat i que ara seran traslladades al servei de Criminalística de la Guàrdia Civil a Madrid per ser analitzades, per si poguessin facilitar alguna pista sobre el parador de les petites. Els investigadors valoren si la botella d’aire comprimit va poder utilitzar-se com a mètode de llastat.

La zona en la qual es van trobar els dos objectes està sent rastrejada minuciosament pels investigadors, ja que és on el geolocalitzador del mòbil del pare de les petites va estar actiu per última vegada, la nit del 27 d’abril, quan es va fer a la mar en dos ocasions. En ambdós, va salpar sol, sense la companyia de les filles, i va ser vist embarcant diverses maletes i bosses. Després de la troballa, el vaixell continuarà buscant en una zona més àmplia catorze dies més.

tracking