SEGRE

SUCCESSOS INCENDI

Busquen un piròman que actua a Collserola

L’incendi ha cremat més de 12 hectàrees.

L’incendi ha cremat més de 12 hectàrees.BOMBEROS DE BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de Barcelona van donar ahir al migdia per extingit un incendi declarat al parc de Collserola la tarda les dimarts, després que es cremessin 12,08 hectàrees, gran part de terreny forestal. Aquest és el cinquè incendi que es produeix a Collserola en el que portem de primavera.

La principal hipòtesi amb què treballen els Mossos d’Esquadra, que investiguen l’origen del foc, és que aquest hauria pogut ser causat de manera intencionada. Aquesta teoria també la sostenen els vïns de la zona, i és que alguns testimonis van assegurar que abans que es declarés l’incendi van veure pels voltants un home d’uns 65 anys amb actitud que qualifiquen de “sospitosa”.

L’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, va mostrar ahir la seua preocupació pels incendis que estan assolant el parc i va demanar als ciutadans responsabilitat de cara a un estiu que preveu que serà molt calorós.

En aquest sentit, va asseverar que “Collserola és el nostre pulmó, en una ciutat que lluita cada dia contra la contaminació”.

tracking