SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Ferida greu al ser apunyalada per la parella a Amposta

L'home, de 70 anys, està detingut

La dona es troba a l’UCI de l’hospital de Tortosa.

La dona es troba a l’UCI de l’hospital de Tortosa.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 38 anys va resultar ferida de gravetat després que la seua parella, un home de 70 anys, intentés matar-la a ganivetades dimarts a la localitat tarragonina d’Amposta.

Els fets van ocórrer cap a les vuit del vespre quan una veïna va alertar la policia que estava sentint crits de socors que provenia de la casa de la parella. Quan els agents van arribar al lloc del succés van trobar-hi la dona estirada al mig d’un bassal de sang al replà davant del domicili. En aquest sentit, presentava múltiples ferides d’arma blanca al pit i al ventre, i és per aquesta raó que va ser traslladada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on va ser intervinguda d’urgència i on actualment es troba ingressada a l’UCI en un estat molt greu.

L’agressor es va atrinxerar al pis, on va intentar desfer-se de l’arma del crim i de la camisa que portava i que era plena de sang llançant-los al pati d’un veí, d’on van ser recuperats. Finalment, al cap de deu minuts, l’home va sortir i va ser detingut pels Mossos per homicidi en grau de temptativa, lesions i maltractament.

Val a dir que no constaven en la parella denúncies prèvies per maltractaments.

tracking