SEGRE

POLÍTICA

Ayuso: "Vox no és un partit d'extrema dreta, encara que tingui 'les seves coses'"

En canvi, considera que Podemos és un partit de "extrema esquerra" i un "càncer" per a la política

Ayuso:

Ayuso: "Vox no és un partit d'extrema dreta, encara que tingui 'les seves coses'"EFE/Chema Moya/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta madrilenya en funcions, Isabel Díaz Ayuso (PP), assegura que Vox no és un partit d’extrema dreta, encara que té "les seues coses" i "en algunes qüestions ho porten tot a un extrem", mentre que Podemos és segons la seua opinió una formació d’"extrema esquerra" i un "càncer" per a la política.

En una entrevista en el programa de televisió 'Mi casa es la tuya', presentat per Bertín Osborne, Ayuso ha reconegut que hi ha assumptes amb els que no està d’acord amb Vox, ja que ella sí que creu en l’estat de les autonomies i en el projecte europeu.

A més, ha advertit que no es pot "maltractar un menor o una dona" perquè "hi ha d’haver justícia a tot arreu", però s’ha negat a qualificar Vox com una formació d’extrema dreta.

"Considero que en algunes qüestions ho porten tot a un extrem i crec que hi ha algunes persones que si les deixes parlar i les vas coneixent també ho són, però no es pot generalitzar", ha afegit Ayuso, per a la qual Santiago Abascal i altres diputats de Vox que coneix de diferents parlaments no són persones d’extrema dreta "en absolut".

En canvi, considera que Podemos és un partit d’"extrema esquerra" i un "càncer" per a la política, que busca "l’expropiació, aniquilar el sector privat, la destrucció de l’adversari, trencar la convivència, deslegitimar les institucions, empobrir, dividir, la cartilla de racionament...".

"I després està Vox amb les seues coses, de vegades et pot agradar més, menys, de vegades coincidim, de vegades no", ha afegit.

Ayuso creu que la dreta que ella defensa és "diferent" a la de Vox, perquè és "alegre, es busca, s’entén i pren les coses d’una altra manera", encara que no rebutja que algunes persones la qualifiquin de 'fatxa'.

"Alguna cosa estaré fent bé", ha dit.

tracking