SEGRE

PANORAMA

La menor assassinada a Sevilla va ser esquarterada

L'ex l'apunyala i escampa les restes

La Guàrdia Civil, davant la casa de l’assassí durant l’escorcoll.

La Guàrdia Civil, davant la casa de l’assassí durant l’escorcoll.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove de 23 anys que dijous a la nit va confessar que havia acabat amb la vida de la seua exparella Rocío, una jove de 17 anys que es va donar per desapareguda el passat 3 de juny, va esquarterar la noia després de treure-li la vida a punyalades i va escampar-ne les restes per diferents zones d’un descampat a la localitat sevillana d’Estepa.

La Guàrdia Civil va sospitar des d’un principi que l’home estava relacionat amb l’absència de la noia al comprovar que havia comprat una motoserra per internet dies abans del succés i que el mòbil d’aquesta no marcava moviments fora d’Estepa. Els investigadors el van sotmetre a una “vigilància passiva” després que aquest enviés a través del Whatsapp de la víctima diversos missatges als seus familiars en els quals deia que la menor havia estat a casa seua i que se n’havia anat a Badajoz per casar-se amb un altre home, la qual cosa no es van creure ni la família ni els investigadors.

Segons els propers a l’adolescent, aquesta havia patit maltractament físic i psicològic per part de la seua exparella, amb qui tenia un nadó, però mai va arribar a denunciar-lo per por a les represàlies. La Guàrdia Civil va escorcollar ahir la casa de l’assassí confés i va dur a terme al costat d’ell una reconstrucció del crim.

tracking