SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Troben morta una dona i detenen la seua parella com a possible autor

L'autòpsia dirà si és un altre crim masclista

Operaris funeraris amb el cadàver de la dona morta a Motril.

Operaris funeraris amb el cadàver de la dona morta a Motril.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Policia Nacional van descobrir dissabte a la nit a una casa de la localitat granadenca de Motril el cadàver d’una dona amb alguns signes de violència i van procedir a l’arrest de la seua parella com a sospitós. L’autòpsia del cos, que es practicarà avui, determinarà si es tracta o no d’un nou cas de violència masclista.

Els fets van ocórrer dissabte a la nit cap a les deu, quan els serveis d’emergència van ser alertats de la presència del cadàver de la dona a l’interior d’un domicili situat al carrer Travesía del Santísimo del municipi granadenc de Motril. A l’arribar els agents de la Policia Nacional a l’immoble, van topar amb la dona, que era morta, i van observar algunes restes de sang.

A més, van advertir al cos algunes ferides molt lleus que, en principi, no haurien estat suficients com per causar-li la mort. Tot i així, i a l’espera de l’autòpsia, van detenir la parella de la víctima per si es tractés d’un nou cas de violència masclista.

D’altra banda, el vaixell que prova de trobar la petita Anna, d’1 any, i al seu pare, Tomás Gimeno, que presumptament va acabar amb la vida d’ella i de la seua germana Olivia, de 6 anys, va continuar ahir al port de Santa Cruz de Tenerife per motius tècnics. .

La mare d’Anna i Olivia exigeix endurir les lleis per protegir més eficaçment els menors

En aquest sentit, Beatriz Zimmermann, mare d’Anna i Olivia, va exigir un enduriment de les lleis perquè es protegeixin més els menors. “Ells no tenen per què carregar amb aquesta motxilla i, si l’amor s’acaba, el més important és el benestar dels fills”, va sentenciar.

D’altra banda, el capellà canari Fernando Báez va culpar de l’assassinat de les dos petites la mare per haver trencat el matrimoni amb una “infidelitat”. El Cabildo de Gran Canària ja ha anunciat que denunciarà el religiós.

tracking