SEGRE

INCENDI DEFUNCIÓ

Un bomber mort i tres de ferits en l'incendi d'un taller de cotxes a Vilanova i la Geltrú

Dels tres ferits, només un ha estat hospitalitzat i ja l'han donat d'alta

alt

El conseller Buch anuncia un nou parc per als Bombers de Seròs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poc abans de les dues del migdia s'ha declarat un incendi en un taller a Vilanova i la Geltrú.  Immediatament s'han desplaçat al lloc 20 dotacions terrestres dels Bombers. El foc ha quedat controlat a dos quarts de quatre i extingit un quart d'hora més tard.

El foc ha afectat uns vehicles a la planta baixa del taller, ubicat al carrer de la Masia Nova.

La víctima participava en les tasques d'extinció d'uns vehicles que cremaven a l'interior del taller. Tres bombers més, que treballaven en el mateix servei, han hagut de ser atesos perquè presentaven símptomes de cop de calor. Només un d'aquests tres ha estat evacuat a un centre sanitari com a mesura preventiva, i ja ha estat donat d'alta.

La Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments (DGPEIS) obrirà una investigació per determinar les circumstàncies i les causes dels fets ocorreguts. La DGPEIS ha transmès a través d'una nota de premsa el condol a la família del bomber, i tot el suport als companys que han treballat, junt a ell, en aquest servei.

Els Bombers de la Generalitat han activat el grup de suport psicològic, per atendre els efectius del Cos que han participat en el servei.

Al lloc dels fets ja s'hi ha desplaçat el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena; l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, i el director general dels Bombers, Joan Delort.

tracking