SEGRE

POLÍTICA CÀRRECS

Casado acompanya Ayuso a la presa de possessió a Madrid

La presidenta intenta tancar la polèmica amb Felip VI elogiant-lo || Els populars preveuen un canvi de cicle favorable al partit

Isabel Díaz Ayuso abraçada a Pablo Casado després de prendre possessió com a presidenta de Madrid.

Isabel Díaz Ayuso abraçada a Pablo Casado després de prendre possessió com a presidenta de Madrid.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isabel Díaz Ayuso va prendre ahir possessió del càrrec com a presidenta de la Comunitat de Madrid en un acte celebrat a la seu del Govern regional acompanyada del president del PP, Pablo Casado, i tots els presidents autonòmics del partit. Durant el discurs, la popular va elogiar la “fortalesa” de Madrid i la seua gran “llibertat” i va confirmar que en aquests propers dos anys, els que queden de legislatura, no canviarà el rumb de l’Executiu.

“Millorarem amb tot el que hem après i allà on ens hàgim equivocat”, va asseverar. Així mateix, durant la intervenció, la presidenta va voler redimir-se de la polèmica generada la setmana passada, quan va preguntar al rei Felip VI si firmaria els indults als presos del procés, desfent-se en elogis cap al monarca.

Ayuso el va felicitar pels set anys com a cap de l’Estat i va assegurar que Espanya i monarquia són “inseparables”..

Per la seua part, Casado va destacar que la presidenta madrilenya governarà “en favor de tots els ciutadans” apostant per “la baixada d’impostos, la llibertat educativa, els bons serveis sanitaris o el creixement demogràfic” i va anticipar “un canvi de cicle imparable” a Espanya amb els governs autonòmics del PP.

tracking