SEGRE

REUNIÓ

La reunió entre Sánchez i Aragonés serà dimarts 29 de juny

El president Pere Aragonès i Pedro Sánchez, cap de l’Executiu espanyol, ahir, en un acte de Foment del Treball a Barcelona.

El president Pere Aragonès i Pedro Sánchez, cap de l’Executiu espanyol, ahir, en un acte de Foment del Treball a Barcelona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Pedro Sánchez, es reunirà a Moncloa amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, dimarts vinent 29 de juny a les 17.00 hores.

Sánchez i Aragonès havien acordat reunir-se a Moncloa al llarg del mes de juny per reprendre la negociació entre els seus respectius governs, abans de reprendre la taula de diàleg.

No obstant, el Govern també emmarca aquesta  dins de la ronda habitual que el president fa amb tots els presidents autonòmics quan són nomenats. En aquest sentit, a més d’Aragonès, Sánchez ha fixat també una trobada amb Isabel Díaz-Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid,  per al 9 de juliol.

Segons ha informat Moncloa, en ambdues reunions, com ja va passar amb la qual va mantenir Sánchez amb el president de la Junta d’Andalusia, Juan Manuel Moreno Bonilla, el president del Govern dialogarà amb els seus interlocutors sobre les qüestions mes importants i urgents dels seus respectius territoris, "entenent aquestes trobades com un intercanvi necessari sobre les principals necessitats i aspiracions dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya i Madrid".

tracking