SEGRE

SUCCESSOS

Detingut en unes oposicions a Oviedo el professor pendent de judici per assetjar dos alumnes menors d'edat

L’arrest s’ha produït quan l’acusat, que ha passat a disposició judicial, anava a presentar-se a unes oposicions

Detingut en unes oposicions a Oviedo el professor pendent de judici per assetjar dos alumnes menors d'edat

Detingut en unes oposicions a Oviedo el professor pendent de judici per assetjar dos alumnes menors d'edatMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut avui a Oviedo el professor que estava pendent d'un judici per assetjar dos alumnes menors d'edat. L'arrest s'ha produït quan l'home anava a presentar-se a unes oposicions, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional. Ha passat a disposició judicial al jutjat de guàrdia d'Oviedo.

Va ser el passat dia 17 de juny quan va haver de suspendre's el judici previst contra ell per assetjar dos estudiants el 2015 a causa que no se l'havia localitzat.

L'escrit del fiscal assenyala que l'acusat, de cinquanta-cinc anys, quan prestava els seus serveis com a professor interí de Llengua Castellana i Literatura en un institut d'educació secundària d'un municipi del centre de la regió, va remetre el mes de novembre de 2015, a dues de les seues alumnes de segon de Batxillerat, menors d'edat, correus excedint els límits de la seua actuació docent: "Si vols sortir un dissabte a prendre alguna cosa pel teu poble, no tindria problema en atansar-me", hauria escrit en un dels correus a una de les joves.

La Fiscalia considerava en el seu escrit per al judici que va haver de ser suspès que els fets són constitutius de dos delictes d'assetjament sexual i sol·licita que es condemni l'acusat, per cada delicte d'assetjament sexual a sis mesos de presó.

tracking