SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Cau una banda armada amb 2.300 plantes de marihuana

Per evitar que altres grups els assaltessin

Vista aèria de la batuda duta a terme a Reus pels Mossos.

Vista aèria de la batuda duta a terme a Reus pels Mossos.MOSSOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc homes per pertànyer presumptament a una organització criminal dedicada al tràfic de marihuana i per anar armats per prevenir assalts d’altres narcotraficants a la seua plantació a Reus. El grup gestionava una plantació de 2.271 plantes en una finca, envoltada per una reixa metàl·lica que no permetia veure’n l’interior, per la qual cosa els agents van haver d’utilitzar l’helicòpter per determinar-ne la dimensió, segons va informar la policia catalana en un comunicat.

Els homes prenien “les màximes precaucions possibles” per evitar que altres grups els assaltessin. Hi van localitzar dos escopetes de caça i dos pistoles, una gran quantitat de munició, múltiples armes blanques i “objectes contundents” fabricats pels investigats.

D’altra banda, els Mossos han donat per desarticulada una presumpta organització criminal, formada per dos clans familiars, dedicada al tràfic de cocaïna, marihuana i armes a Barcelona, en la qual s’han arribat a detenir un total de 77 persones, de les quals 30 ja han ingressat a presó. Les bandes tenien seu al barri de la Mina i a la Zona Franca de Barcelona.

tracking