SEGRE

Jaume Padrós reclama vacunar immediatament als més joves

El president del Col·legi de Metges de Barcelona demana acabar amb les franges d'edat

Un treballador sanitari prepara una dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra el Covid-19.

Un treballador sanitari prepara una dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra el Covid-19.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha demanat al Govern que elimini les franges d’edat i que es pugui vacunar tothom qui ho vulgui. En declaracions a Els Matins de TV3, Padrós ha afirmat que és molt important que la vacunació arribi als més joves “com més aviat millor”, perquè són els que interaccionen més, sobretot en aquesta època de l’any i demana especialment que es comenci a vacunar "ja" els joves a partir de 12 anys.

Per això, Padrós ha sol·licitat al Govern que faci “tots els esforços possibles” perquè hi hagi el màxim de població vacunada en el menor temps possible, tenint en compte sobretot l’avanç de la variant delta: “Que el Govern faci desaparèixer les franges d’edat i que permeti la vacunació dels més joves. Són els que interaccionen més, els que van de campaments, van de colònies o surten més”.

Al programa conduït per Lídia Heredia, el president del Col·legi de Metges de Barcelona també apel·la a la responsabilitat dels joves, tot i que també admet que han de sortir i relacionar-se "per salut mental". 

"Els joves no presenten formes greus de la malatia, però de tant en tant n'hi ha algun que si. A més, algunes formes lleus mantenen símptomes persistents, per tant no banalitzem amb què no passa res".

"Vacunem, vacunem, vacunem i vacunem", ha insistit Padrós. 

tracking