SEGRE

SUCCESSOS PARRICIDI

Un home mata el seu pare a punyalades a Saragossa

Durant una disputa a la casa familiar

La policia va precintar la porta de l’habitatge on va succeir el crim.

La policia va precintar la porta de l’habitatge on va succeir el crim.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de setanta-un anys va perdre la vida ahir a la matinada al ser apunyalat pel seu fill, de quaranta-un, durant el transcurs d’una violenta discussió al domicili familiar situat al barri de l’Almozara de Saragossa.

Els fets van tenir lloc poc abans de mitjanit, quan la mare del detingut i esposa del difunt, que va resultar ferida durant la baralla, va avisar les autoritats. Els agents desplaçats a l’habitatge es van trobar la dona a l’escala, on havia deixat una reguera de sang per diversos talls d’arma blanca que presentava, i van sentir els crits del presumpte homicida.

Quan van entrar a l’immoble, els policies van localitzar en una habitació l’autor de les lesions pres d’un estat de gran ansietat, i en una altra el pare dessagnant-se a causa de les nombroses punyalades rebudes.

Els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida i l’home va acabar morint al mateix lloc del succés. El seu fill, i presumpte homicida, va ser detingut i traslladat a la Unitat de Psiquiatria de l’hospital Miguel Servet de la capital aragonesa, on està previst que se li faci una avaluació de l’estat mental, ja que podria patir algun trastorn.

tracking