SEGRE

AGRESSIÓ

Detinguts tres joves d'entre 20 i 25 anys per la seua relació amb la mort de Samuel a la Corunya

Centenars de persones es manifesten a Barcelona per condemnar l'assassinat de Samuel a la Corunya.

Detinguts tres joves d'entre 20 i 25 anys per la seua relació amb la mort de Samuel a A Coruña

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut tres joves d’entre 20 i 25 anys per la seua presumpta relació amb la mort violenta de Samuel, el jove de 24 anys que va morir a la Corunya a la matinada de dissabte passat 3 de juliol després de rebre una pallissa, segons han informat la Policia Nacional.

Fonts policials assenyalen a Europa Press que la investigació continua oberta i no es descarten realitzar més detencions en les pròximes hores. Els joves arrestats són veïns de la Corunya i estan acusats de l’agressió violenta.

Els agents de la Brigada de Policia Judicial van obrir una investigació per aquests fets en els quals, segons els amics de Samuel, van existir expressions homòfobes per l’orientació sexual del jove en un context en el qual hi va poder haver una confusió per una videotrucada, en entendre els agressors que l’estaven gravant amb el telèfon mòbil.

El delegat del Govern a Galícia, José Miñones, va confirmar aquest dimarts que un total de 15 persones havien anat fins el moment a la Comissaria de la Policia Nacional per prestar declaració en relació amb el crim de Samuel.

La investigació es troba sota secret de sumari, per això el delegat del Govern va evitar aclarir si entre aquestes persones es trobava algun dels autors de l’agressió mortal.

Els agents analitzen les imatges captades per les càmeres de la Policia Local i de les empreses privades al lloc dels fets amb la finalitat d’"aclarir el detall de l’ocorregut" i fer-ho "bé", segons va subratllar Miñones, sobre la possibilitat que mediés motivació per l’orientació sexual de Samuel.

tracking