SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Un menor arranca els ulls a un treballador d'un hotel de Cambrils

El jove hauria patit un atac psicòtic i ha estat detingut || L'home, de 62 anys, va rebre una pallissa brutal i es troba ingressat en estat molt greu

L’entrada de l’hotel El Dorado de Cambrils, a l’interior del qual va succeir el violent atac.

L’entrada de l’hotel El Dorado de Cambrils, a l’interior del qual va succeir el violent atac.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada d’ahir un menor, de 17 anys d’edat, per haver, presumptament, agredit brutalment un vigilant de l’hotel El Dorado de Cambrils i haver-li arrancat els ulls.

Els fets van ocórrer la mitjanit passada quan la mare del jove, que s’allotjava al costat d’ell a l’esmentat hotel, va trucar als serveis d’emergències per informar que el seu fill estava patint un brot psicòtic. El menor va atacar primer la seua mare i una amiga d’aquesta, que veient l’estat d’ira descontrolada en el qual es trobava el noi van avisar el conserge de l’allotjament per demanar ajuda.

A continuació, quan aquest es va personar a la planta de l’habitació en què hi havia la mare i el fill, l’adolescent va clavar un fort cop de puny al treballador, de 62 anys, i el va tirar a terra. Una vegada va caure va començar a clavar-li nombroses puntades de peu i cops, sobretot a la cara, fins al punt que va acabar arrancant-li salvatgement els ulls de la cara.

Quan els Mossos d’Esquadra van arribar fins al lloc del succés l’adolescent, que estava molt alterat, va intentar sostreure-li l’arma a un dels agents, a qui va clavar un cop al nas.

Finalment, però, l’agressor va poder ser reduït i traslladat a un centre a Barcelona, on el van sedar a causa del seu estat d’agressivitat.

Per la seua part, la víctima va ser traslladada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on roman encara ara a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb un “pronòstic greu”. A més del conserge, tant la mare com l’amiga, i una tercera persona, client de l’establiment hoteler, van resultar ferits durant l’atac, tot i que de manera lleu.

Pel que sembla, segons van informar fonts policials, el menor hauria protagonitzat fins a quatre episodis violents similars del passat mes de març ençà a l’Hospitalet de Llobregat, municipi en el qual resideix, però que no consta que pateixi cap malaltia mental diagnosticada.

D’aquesta manera, el detingut va quedar sota custòdia policial a l’espera del que determini la Fiscalia de Menors, segons van informar els Mossos, que han obert una investigació per una presumpta temptativa d’homicidi i un delicte d’atemptant contra agent de l’autoritat.

tracking