SEGRE

LLEIS

Carmen Calvo: "La prostitució no és una professió, el que ho pensi que dediqui a les seues filles a fer un màster"

La vicepresidenta avança que treballen en "un esborrany" per abolir la prostitució

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo.

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo.Moncloa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vicepresidenta primera del Govern i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Carmen Calvo, ha avançat que tenen "un esborrany" per abolir la prostitució i ha advertit que no és una professió" convidant qui ho pensi així "que dediqui a les seues filles a fer un màster".

"Això no és una professió, el que pensi que és una professió que dediqui a les seues filles a fer un màster a veure si resisteix, que algú es pregunti si ho vol per al seu fill o filla, això és una esclavitud immensa, no la professió més antiga del món sinó l’esclavitud més antiga del món", ha aclarit Calvo aquest dijous 8 de juliol en els Esmorzars Informatius d’Europa Press.

Les dones espanyoles i de la resta del món, segons ha precisat, no estan disposades que la seua "dignitat es pugui convertir en mercaderia o professió" i, per això, ha assegurat que exigiran als Estats "que això acabi".

ESPERA ACONSEGUIR UN ACORD AMB IRENE MONTERO

En aquest sentit, ha avançat que en el seu partit tenen "un esborrany" sobre l’abolició de la prostitució i espera aconseguir un acord amb la ministra d’Igualtat, Irene Montero, per tirar-lo endavant quan puguin.

"El partit té un esborrany, si ens posem d’acord els dos partits, és lògic, perquè aquestes polítiques les porta l’altre partit, la ministra d’Igualtat, Irene Montero, però ella també parla d’aquest assumpte, som en disposició, és una llei complicada perquè afecta a un dret internacional, però nosaltres som un partit abolicionista, i en aquesta legislatura hem d’avançar, ho farem entre els dos partits, atansant posicions", ha subratllat.

tracking