SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Mata a punyalades l'excunyada davant dels fills menors a Navarra

El sospitós, en cerca i captura, té nombrosos antecedents i va ser absolt d'un altre crim || Va envestir el seu vehicle, la va treure de la via i després la va matar

La Policia Foral navarresa acordona el lloc del crim comès al matí a Murchante.

La Policia Foral navarresa acordona el lloc del crim comès al matí a Murchante.POLICÍA FORAL DE NAVARRA/TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 43 anys va ser apunyalada mortalment ahir a la localitat navarresa de Murchante, en una agressió que va ser comesa davant dels seus dos fills menors d’edat per part, presumptament, del seu excunyat, que va fugir.

La dona viatjava al seu vehicle acompanyada pels seus dos fills en el moment en què, pel que sembla, hauria estat envestida pel vehicle del presumpte agressor, que el va treure de la carretera per, posteriorment, ser apunyalada per aquest subjecte, segons va explicar l’alcalde de la localitat, Luis Sáncho, en una entrevista concedida a la Cadena Ser, que va destacar que la ciutadania de Murchante es troba “commocionada” pel succés.

Els fets es van produir a les 10.24 hores a l’interior d’un vehicle al km 4,6 de l’NA-6840, al terme municipal d’aquesta localitat ribera. La Policia Foral s’encarrega de la investigació del succés i treballa per localitzar el sospitós de l’assassinat, per la qual cosa ha cursat una ordre de detenció de la qual ja estan al corrent la resta de cossos policials.

El sospitós, Pedro María R.G., compta amb nombrosos antecedents i va ser detingut el 1998 per l’assassinat de l’empleada d’una gasolinera al municipi guipuscoà d’Ikaztegieta. Finalment va ser absolt per un jurat popular, amb els altres dos investigats, davant de la falta de proves, segons Navarra.com. La víctima era una vitoriana que residia a la localitat navarresa des de fa quatre o cinc anys, segons van confirmar fonts de l’ajuntament de Murchante. Com a resposta als fets, el consistori es va reunir en un ple extraordinari en el qual va aprovar una declaració de condemna pel crim de la seua veïna i va declarar tres dies de dol. Així mateix, va animar la ciutadania a fer una concentració silenciosa amb l’objectiu de rebutjar l’assassinat i donar suport a la família de la víctima. Per la seua part, el Govern de Navarra ha mostrat “el seu més profund rebuig i condemna” davant del crim. El vicepresident i conseller de presidència, Igualtat, Funció Pública i Interior, Javier Remírez, i la directora de l’Institut Navarro per a la igualtat, Eva Isturiz, participaran en la concentració de rebuig.

tracking