SEGRE

Arxiven la investigació sobre les cartes amb bales a Iglesias i Marlaska

La carta amb amenaces i bales que el líder de Podem, Plabo Iglesias, va rebre la setmana passada.

La carta amb amenaces i bales que el líder de Podem, Plabo Iglesias, va rebre la setmana passada.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció Número 3 de Madrid ha deci- dit arxivar provisionalment la investigació sobre les car- tes amenaçadores rebudes en el marc de la campanya elec- toral del 4-M a Madrid pel llavors candidat de Podem, Pablo Iglesias; el ministre de l’Interior, Fernando Gran- de-Marlaska; i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez, al no poder identi- ficar qui ha estat l’autor de les missives.

El passat 22 d’abril, es va saber que Iglesias, Gran- de-Marlaska i Gámez havien rebut cada un d’ells una carta sense remitent que contenia un missatge amenaçador i bales. Les d’Iglesias i Gran- de-Marlaska van arribar al ministeri de l’Interior.

La destinada al líder de Podem contenia dos bales del fusell d’assalt i un mis- satge: “Has deixat morir els nostres pares i avis. La teua dona, els teus pares i tu esteu sentenciats a la pena capital. El teu temps s’esgota.”

El sobre enviat al minis- tre de l’Interior tenia dins dos cartutxos sense percu- dir del calibre 7,62x51 i un escrit que deia textualment: “Tens 10 dies per dimitir. El temps de riure’t de nosaltres s’ha acabat.”

tracking