SEGRE

COVID 19

Alemanya declara zona d'alt risc tot Espanya, incloses les Balears

Els viatgers procedents d’Espanya hauran de guardar quarantena en tornar a Alemanya

Dos passatgers a l’arribar aquest diumenge a l’aeroport de Palma.

Dos passatgers a l’arribar aquest diumenge a l’aeroport de Palma.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern d’Alemanya ha declarat tot Espanya, incloses les Balears, com a zona d’alt risc per l’avanç de la pandèmia de la COVID-19, segons va anunciar el Instituto Robert Koch (RKI).

El canvi en les recomanacions de viatge per a Espanya entrarà en vigor a partir d’aquest dimarts, a les 00.00 hores. Amb aquesta nova classificació, els viatgers procedents d’Espanya hauran de guardar una quarantena de 10 dies immediatament després de la seua arribada a Alemanya.

Tanmateix, estaran exempts aquells viatgers que tinguin la pauta de vacunació completa o acreditin que s’han recuperat de la COVID.

Això sí, la quarantena es podrà donar per acabada passats cinc dies, sempre que la persona pugui presentar una prova de coronavirus negativa.

Segons l’associació alemanya de viatges DRV, uns 200.000 turistes germànics estan de vacances a Espanya sota la modalitat de paquets turístics.

D’ells, el 60 per cent es troba a les Balears, el 30 per cent a les Canàries i la resta a la península. A més, es calcula que hi ha uns altres 200.000 estiuejants alemanys al país, en viatges particulars.

tracking