SEGRE

Barcelona podria restringir l'entrada dels no vacunats a bars i restaurants

El president del Gremi de Restauració de Barcelona veu possible la mesura perquè permetria una bona continuïtat de la restauració

Una cambrera desinfecta les taules i les cadires en un bar de Barcelona.

Una cambrera desinfecta les taules i les cadires en un bar de Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les persones no vacunades poden tenir restringida l'entrada a bars i restaurants de Barcelona. Ho afirmava aquest matí el president del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, en una entrevista al programa No ho sé de RAC1. Pallarols, en la línia del conseller de Salut, ho veuria amb bons ulls quan tothom hagi tingut accés a la vacuna. “Evidentment en el moment en què tothom tingui accés a la vacunació i que lamentablement hi hagi augment de la incidència, ha de ser un mecanisme per permetre el funcionament de sectors econòmics, en concret la restauració”,  assegurava.

A causa de la cinquena onada, s'han instaurat noves restriccions que obliguen la restauració a tancar a dos quarts d'una de la matinada i també es limita l'aforament a sis persones per taula a l'interior i deu en terrasses. Pallarols confirmava en l'entrevista que aquestes restriccions estan afectant novament la restauració i que l'estiu està anant molt malament. "Ens enfoquem cap a un nou estiu en blanc, que implica tenir l'economia barcelonina literalment a l’UCI". Pallarols considerava també que el govern ha encertat posant el focus en l'oci nocturn perquè "és on hi ha més contagis i no en la restauració", afirmava.   

Finalment, el president del Gremi de Restauració de Barcelona demana al govern que es plantegi si cal allargar tot l'estiu les mesures, ja que desincentiva activitats com anar a sopar, un àpat que genera molt negoci durant aquests mesos. 

tracking