SEGRE

MOBILITZACIÓ CORONAVIRUS

Gairebé 600 arrestats a Berlín en protestes negacionistes

Deu policies van resultar ferits a les manifestacions contra les restriccions anti-Covid || Amb prop de 5.000 participants

Policies ahir a Berlín a les manifestacions contra les restriccions de la pandèmia.

Policies ahir a Berlín a les manifestacions contra les restriccions de la pandèmia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé 600 persones van ser arrestades ahir a Berlín durant les protestes no autoritzades contra les restriccions per frenar la pandèmia de la Covid-19, en les quals també van resultar ferits més de 10 agents de l’ordre, segons va informar la policia.

“Fins aquest moment, han estat detingudes gairebé 600 persones, comptant els arrestats provisionalment per a la identificació i els que han passat a disposició policial per infraccions greus”, va explicar el portaveu de la policia de Berlín, Thilo Cablitz, al diari Welt. La protesta va estar organitzada una vegada més pel moviment Querdenken, contrari a les restriccions, a través de diversos actes que van reunir aproximadament més de 5.000 persones a la capital alemanya.

Al tancament d’aquesta edició, la policia mantenia els dispositius de seguretat a Berlín davant dels intents d’alguns manifestants de tornar a reunir-se.

El Tribunal Superior Administratiu de Berlín-Brandemburg va confirmar dissabte la prohibició de disset manifestacions convocades ahir per moviments anti-Covid, integrats majoritàriament per negacionistes i conspiranoics, al considerar que no estava garantit el respecte a les mesures d’higiene i distanciament.

tracking