SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut per matar la seua parella i cremar el cos en un abocador

A Màlaga, mentre els Mossos investiguen la mort violenta d'una altra dona a Sabadell || Presó provisional per a un home per matar la seua esposa a Reus

Un càmera pren imatges de l’habitatge on va tenir lloc l’assassinat a Rincón de la Victoria.

Un càmera pren imatges de l’habitatge on va tenir lloc l’assassinat a Rincón de la Victoria.ÁLEX ZEA / EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil van detenir ahir un home, veí del municipi malagueny de Rincón de la Victoria, com a presumpte autor de la mort de la seua parella. La dona, de 37 anys, era d’origen rus i establerta a Màlaga. Pel que sembla, l’home després d’assassinar la dona va cremar el seu cos en un abocador.

L’home, després de matar la dona, la va baixar al garatge, on es va trobar amb un veí. Li va dir que s’havia donat un cop i aquest fins i tot el va ajudar a ficar el cos al cotxe. Poc després, al veure sang a terra, el veí es va adonar que la situació era molt estranya i ho va posar en coneixement de la Guàrdia Civil. Els agents esperaven l’home quan va tornar a casa i el van detenir.

Amb aquest nou assassinat serien dos les dones víctimes de la violència masclista a la província aquest any. Al juliol, un home va assassinar la seua exparella a Màlaga capital amb una escopeta i, posteriorment, es va treure la vida. Tot va ocórrer a les portes del col·legi on treballava la víctima.

La delegació del Govern contra la Violència de Gènere va informar que estan obtenint dades d’aquest crim per presumpta violència de gènere. “En cas de confirmar-se, la xifra de dones assassinades per violència de gènere ascendiria a 29 el 2021 i a 1.107 des del 2003”, van afegir.

D’altra banda, els Mossos investiguen la mort d’una dona en un domicili de Sabadell, que sanitaris d’emergències van trobar morta ahir cap a les 14 hores i amb signes de violència. Els investigadors esperen identificar la víctima i treballen amb totes les vies d’investigació obertes. Tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al domicili del barri Campoamor de Sabadell alertats per una trucada al 112, i a l’arribar i trobar el cadàver van avisar els Mossos.

Hores abans d’aquest succés es va conèixer que el Jutjat d’Instrucció 1 de Reus havia decidit enviar a presó provisional sense fiança un home per matar presumptament la seua parella a la localitat divendres. A més de per homicidi, l’investiga pels delictes de trencament de condemna –tenia una ordre d’allunyament– i maltractaments en l’àmbit familiar.

tracking