SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un ferri xoca amb un illot i resulten ferides 25 persones

A prop d'Eivissa, i un nen està greu

Imatge del ferri encallat dissabte a la nit a l’illot nord d’Es Malvins, a prop d’Eivissa.

Imatge del ferri encallat dissabte a la nit a l’illot nord d’Es Malvins, a prop d’Eivissa.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ferri de la naviliera FRS va xocar dissabte a la nit contra l’illot nord d’Es Malvins, entre Eivissa i Formentera. El succés va provocar ferides de diversa consideració a vint-i-cinc persones, entre les quals es troba un nen en estat greu. El vaixell va quedar encallat a conseqüència de l’impacte i FRS ja traça un pla per reflotar-lo.

Els fets van tenir lloc poc abans de les deu de la nit als voltants del port d’Eivissa. El ferri San Gwann, de la companyia alemanya FRS, es disposava a sortir a mar obert quan, per causes que s’investiguen, es va estavellar contra l’illot més septentrional d’Es Malvins, conjunt de quatre illes deshabitades situades a prop del port eivissenc. De resultes del xoc, el vaixell va quedar encallat i vint-i-cinc de les quaranta-set persones que anaven a bord van resultar ferides.

La pitjor part se la va emportar un nen de deu anys, que va ser evacuat en estat greu a l’Hospital de Son Espases, a l’illa de Mallorca. D’altra banda, l’incident no va provocar cap fuita de combustible ni de líquids.. La naviliera FRS ja està treballant en el pla de reflotació del vaixell i intenta assegurar la seua posició per poder operar.

tracking